Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Ez milyen bogár lehet?

Ez milyen bogár lehet?

Figyelt kérdés

Pár hónapja láttam először, de nagyon ritkán tűnnek fel.Nagyon aprók, alig egy mm-esek, és halvány sárga színűek.Elég gyorsan tudnak szaladni, és csak szaladni tudnak, semmi ugrálás vagy repülés.Eddig még csak nappal láttam őket, nem hiszem hogy kárt tennének bármiben is, bár nég annyira nem jártam utána a dolgoknak.Legtöbbször a telefonomon látom őket, persze van, hogy bútorokon is, de a legtöbb esetben akkor fedezem fel őket, amikor írok a barátaimnak és látom hogy ott mászik a képernyőn.Általában szét szoktam nyomni ha látok egyet, ami nem túl sűrű, mert ezalatt a pár hónap alatt max 5-6 bukkant fel.

Mi lehet ez?

2015. aug. 14. 13:59
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja,és kertesházban lakunk, ha ez segít valamit.
2015. aug. 14. 14:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem valami atka.
2015. aug. 15. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!