Mennyire fájt nektek a méhcsipés?
Kúrvára. :D
Sokmindent nem tudsz csinálni, ha allergiás vagy, égni meg viszketni fog, ecetes borogatást javaslok. x)
én még anno mezítláb belefutottam egy méhecskébe...gondolhatod, mennyire kellemes volt:DDD
nagyon fájt, de később inkább már csak viszketett, és kicsi voltam, szóval nem annyira emlékszem, de asszem vmi hagymát tettünk rá, és attól jobb lett :D
Ezek szerint nem vagy allergiás a méhcsípésre. Mármint akkor azonnal oltás kellett volna. Én 13 éve méhészkedek, hetente csípnek meg méhek. Legérzékenyebb terület a kézfej, arc és az intim zónák.
Ha még a jövőben megcsíp, nem kell pánikolni. Ha benne marad a bőrödben a fullánk, kés élével NYUGODTAN ki kell venni. Semmiképp se körömmel mert a fullánk végén lévő méreghólyagból csak még több mérget nyomsz a szervezetedbe, azaz még jobban feldagad.
Elárulom: az ecet semmit sem ér, csak büdös leszel tőle. Tegyél rá vizes zsebkendőt és csak súrold ha viszket, ne vakard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!