Milyen pók volt ez? Ilyet nem láttam soha.
Fekszek az ágyban, laptopozok. A macska elkezdte tépázni a fotelt és nem hagyta abba, ezért leültem a fotelba hogy el tudjam zavarni ha megint tépi. és azt vettem észre hogy van valami a vállamon, jobbra fordítom a fejem, ránézek, ÚRISTEN, ÚRISTEN, ÁÁÁÁÁ, PÓKOK!!! Letéptem a pólómat meg a gatyámat, és alsónadrágban rohantam és letusoltam. két pók esett le rólam, és 4 pók volt a vállamon, és amit tudtam lemészároltam, meg minden és eltűntek. Kb 4-et öltem meg, kettő elmászott.
Pirosas-bordós színe volt a pókoknak, csak ilyen, semmi más. Körülbelül fél centisek voltak, és baszott gyorsan másztak, szinte futottak! és amint leütöttem azt néztem hogy a közepétől kezdett és a széléig ment végig valami fekete cucc, és elfeketült az egész pók, és nem volt vére... És azt tudni kell rólam hogy halálosan rettegek minden bogártól, rovartól, ízeltlábútól, de a pók ami az idegeimre tudd menni, és ahhoz képest hogy xy éves vagyok elhúzgostam a foteleket, a szekrényeket, az ágyat is, benéztem mindenhova de nem találtam meg őket... és most egy székre is alig merek leülni...
milyen pók volt ez?
Ha nincs kép, akkor bocs, nem tudunk segíteni.
Amúgy valószínűleg most kelt ki egy fészek, de no para, a pókok nem maradnak egy helyen, ráadásul ragadozók, azaz se te, se a lakásod nem kell nekik.
A bíboratka túl élénk színű, kicsik voltak és hatot láttam, és a vállamon van két csípés ami fáj egy kicsit.
Piros-bordó, csíp, több volt, gyorsakEgyébként panelban a 9.-ik emeleten lakok, és a kaszáspókon kívül nem találkoztam ______Ebben_____ a lakásban pókokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!