Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Milyen pók volt ez? Ilyet nem...

Milyen pók volt ez? Ilyet nem láttam soha.

Figyelt kérdés

Fekszek az ágyban, laptopozok. A macska elkezdte tépázni a fotelt és nem hagyta abba, ezért leültem a fotelba hogy el tudjam zavarni ha megint tépi. és azt vettem észre hogy van valami a vállamon, jobbra fordítom a fejem, ránézek, ÚRISTEN, ÚRISTEN, ÁÁÁÁÁ, PÓKOK!!! Letéptem a pólómat meg a gatyámat, és alsónadrágban rohantam és letusoltam. két pók esett le rólam, és 4 pók volt a vállamon, és amit tudtam lemészároltam, meg minden és eltűntek. Kb 4-et öltem meg, kettő elmászott.

Pirosas-bordós színe volt a pókoknak, csak ilyen, semmi más. Körülbelül fél centisek voltak, és baszott gyorsan másztak, szinte futottak! és amint leütöttem azt néztem hogy a közepétől kezdett és a széléig ment végig valami fekete cucc, és elfeketült az egész pók, és nem volt vére... És azt tudni kell rólam hogy halálosan rettegek minden bogártól, rovartól, ízeltlábútól, de a pók ami az idegeimre tudd menni, és ahhoz képest hogy xy éves vagyok elhúzgostam a foteleket, a szekrényeket, az ágyat is, benéztem mindenhova de nem találtam meg őket... és most egy székre is alig merek leülni...

milyen pók volt ez?

2015. jún. 24. 14:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Googlen képet se találtam róla, de még csak hasonlót se
2015. jún. 24. 14:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Kép nincs róla, mert előbb "mentettem" meg magam
2015. jún. 24. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Pirosról nekem a bíboratka jutott az eszembe, de a házakban cselőpókok meg kaszáspókok vannak
2015. jún. 24. 14:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs kép, akkor bocs, nem tudunk segíteni.

Amúgy valószínűleg most kelt ki egy fészek, de no para, a pókok nem maradnak egy helyen, ráadásul ragadozók, azaz se te, se a lakásod nem kell nekik.

2015. jún. 24. 14:20
 5/12 A kérdező kommentje:

A bíboratka túl élénk színű, kicsik voltak és hatot láttam, és a vállamon van két csípés ami fáj egy kicsit.

Piros-bordó, csíp, több volt, gyorsakEgyébként panelban a 9.-ik emeleten lakok, és a kaszáspókon kívül nem találkoztam ______Ebben_____ a lakásban pókokkal

2015. jún. 24. 14:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
2015. jún. 24. 14:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Az oldal szerint fáraó hangya volt, próbálgattam több félekép is, de nem találtam meg. Most nem találtam többet, szerintem elmentek. Köszi mindenkinek, és ment a zöld kéz mindenkinek!
2015. jún. 24. 17:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért adhat rossz eredményt az az oldal mert a pók nem rovar és így nem tudja beazonosítani. A pók az pókfélék családjába tartozik. Se nem bogár se nem rovar.
2015. jún. 24. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha "ő az" , akkor másnak is meggyűlt már vele a baja : ) http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__rovarok-izeltlabuak__..
2015. júl. 4. 16:23
 10/12 A kérdező kommentje:
IGEN!AZAZ! Csak picit, de tényleg picit nagyobbak voltak. Azóta a fotelt mwg mindent egy 2000W-s porszívóval átgyepáltam, és időközben, mindenhol leáztatott a szomszéd, ezért nekiálltam lakástfesteni, mindent elhúztam már és sehol nincsenek :D
2015. júl. 4. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!