Mi a pcs ez az undormány féreg?
Valószínüleg pókszázlábú
Nézf meg neten.
Szerintem a pókszázlábúra gondolsz:
Igazából, bármilyen visszataszítónak vagy félelmetesnek tűnik, hasznos állat, bár megértem a viszolygásod.
"A többi százlábúval ellentétben mérge az emberre is veszélyes lehet, méhcsípéshez hasonló tüneteket okoz, erős fájdalommal járhat."
MOST EZ KOMOLY?? Én mindjárt sírok, egyedül vagyok itthon, mit csináljak?? Nagyon félek, kérlek segítsetek, nincs rovarító se itthon.
Nézd, először is, ne pánikolj. Az, hogy valaminek a mérge erős, az nem azt jelenti, hogy vadászik rád. A darázsnak is fájdalmas a csípése, mégis csak önvédelemből csíp. A pókszázlábú gerinctelenekkel táplálkozik, ugyanúgy el akar kerülni téged, mint te őt. Tartsd szem előtt, hogy te számára ragadozónak számítasz. Nem fog rád mászni éjszaka.
Ha meglátod, akkor lecsaphatod. Előbb-utóbb elfogynak. Addig is, keress valami szárazabb helyet, ahol aludhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!