Vegánok! Ti mit kezdtek a pókokkal, a hangyákkal, meg úgy általában a rovarokkal, amik a lakásotokba kerülnek?
Az én módszerem bármilyen pók vagy bogár esetén:
Fogsz egy műanyag poharat. Minél jobban félsz a bogártól, annál nagyobb pohár kell :D
A poharat ráborítod a bogárra.
Egy papírlapot (minél vastagabb papír, annál jobb) óvatosan alácsúsztatsz a pohár szája alá.
Felemeled az egészet, a papírt közben végig rajta tartod a tenyereddel.
Kiviszed az udvarra/erkélyre, leteszed a földre, és felrúgod a poharat.
Megvárod, amíg kimászik a bogár és lelép, aztán felveszed a cuccokat a földről és kész is.
Nem ölünk meg semmilyen állatot, csak legvégső esetben. Az meg azért elég ritka. És egy szúnyog vagy légy a lakásban igencsak nem "végső eset". Emiatt nem kell meghalniuk.
Mi rendszeresítettünk a célra egy nagyobb üveget tetővel. Abba szedjük össze a betévedt rovarokat, aztán kitesszük őket, vagy ha hideg van, csak a lépcsőházba. Én is irtózom a pókoktól, de ő is csak élni akar, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!