Lakóépületek környezetében méhész tevékenységet lehet-e folytatni?
Lehet tartani méheket szerencsére kertesházas övezetben.
Úgy hogy senkit nem zavar,sőt a szomszédom szerint sokkal jobb mióta megint méhek vannak a kertemben(40 család) mert jobb és szebb a gyümölcs nála.
Az akadékoskodoknak annyit,hogy egy 40 családos méhészet kb 3,5millió forint.Az akadékoskodó ahogy a 3,5milliós kocsiját letekert ablakokkal kulccsal a helyén fogja egy tesco,lidl parkolójában tárolni abban a pillanatban én is kiteszem ebek harmincadjára a méhesemet az erdő szélére.
Az a baj hogy sokan nem is gondolnak bele vagyonvédelmi dolgokba,azt hiszik hogy egy méhes az csak úgy van.
a legelső hozzászóló szerintem fel se fogta mit ir,de gondolom a mézet azt szereti a bele!
"Lakóépületek környezetében méhész tevékenységet lehet-e folytatni?" - ez a kérdés.
Belinkeltem az ide vonatkozó hatályos jogszabályt. Mi lenne relevánsabb, mint ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!