A pókom felmászott az terrárium oldalára és leesett. Lehet valami baja? Vagy ez természetes?
Figyelt kérdés
kb. 20-25cm-ről esett, a pók tenyér nagyságú Grammostola Rosea2015. ápr. 20. 22:19
1/6 anonim válasza:
Neeem:D A póknak nincsenek csontjai, amik eltörhetnének, úgyhogy ne aggódj, ha hat méter magasból esik le, akkor se lesz semmi baja..
2/6 anonim válasza:
Ha lenne egy ilyen pókom és kiszabadulna én felgyújtanám az egész házat.Amúgy meg kérdésedre felelve szerintem nem,hisz a természetben is akárhonnan leeshetnek.
3/6 anonim válasza:
20-25 centi az semmi :) legfeljebb akkor lehet baja, ha méterekről esik kemény talajra.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy flegmázzatok meg szörnyülködjetek!
Haramdik válaszolónak meg köszönöm a válaszát!
2015. ápr. 20. 22:44
5/6 anonim válasza:
Ha jól néz ki, nem sérült meg sehol, akkor nem lesz baj.
A genimnem van egy bejárt útja, általában arra szokott mászkálni, ez az út alól áthelyeztem minden dísztárgyat, pl itató, díszkő, vagy bármi ami kemény, ha esik akkor essen a talajra inkább.
Amennyire a terkó engedi emelheted a talajt is.
6/6 anonim válasza:
Dokumentum filmekben egyszer mutatták, hogy sokkal magasabbról is eshet le bármilyen probléma nélkül. Itt méterekre gondolok.
Amúgy persze. Ez normális. A terrárium a pók természetes élőhelye. Az isten is arra teremtette, hogy abban küszködjön egész életében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!