Én is ajánlanám első póknak. Nekem a második pókom volt és egyből megszerettem a természetét, és soha nem volt semmi bajom vele , mondjuk nem fogdostam és mindig csipesszel etettem.
Az első pókom nekem is tipikus volt,választottam egyet a Brachypelmák közül (emilia), és vettem egy 3 vedlésest, (jóval drágábban, mint a genit).
Mivel kezdő voltam jöttek a kezdő problémák, folyton pánikoltam ha nem evett, ha elbújt, vagy hogy túl nagy kaját adtam neki és esetleg baja esik a kis törékeny póknak, miért ásta el magát, már nem láttam hetek óta…stb. Cserébe tényleg békés vagy inkább félénk állat, mikor bántana ha szinte soha nem látom.
Aztán megvettem a genit. 3 éve van nálam de még nem bújt el (van rá lehetősége) , akármit, akármekkorát kapott kaját arra egyből rávetette magát és jóízűen befalta. Rendre jöttek a vedlések, és gyorsan nagyokat nőtt.
Arra tényleg nem alkalmas hogy a kezeden sétálgasson, de ha csak szeretnél egy pókot, egy szép terráriumba, akkor szerintem az egyik legjobb kezdő pók.
Csak úgy mellékesen a kezdőpók dologhoz még. A Br. boehmei-m agresszívebb, mint a murinusom.
Persze tudom, hogy nem ez az átlag csak azért megemlítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!