Gőz Ákos kérdése:
Ha a méhek megcsípnek pl. :egy embert a méhek tudat alatt tudják hogy meghalnak evégett?
Figyelt kérdés
veszélyérzet okából álldozzák fel az életüket?2015. jan. 1. 15:41
1/6 anonim válasza:
Na, ez engem is érdekel :D (bocsi az offért)
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a méhek egy csípéstől még nem halnak meg csak a darazsak
3/6 anonim válasza:
Szerintem ennek biztos, hogy nincsenek tudatában.
4/6 anonim válasza:
Nem, márcsak azért sem, mert a méhek rovark ellen lettek "tervezve" és ha egy rovart szúrnak meg, akkor nem szakad ki a fullákjuk, azaz nem lesz semmi bajuk. Ez a probléma az emlösök esetében áll csak fenn, mert ezek böre az, amibe beleakad és nem tudja kihúzni.
5/6 anonim válasza:
Nem látunk a méhek fejébe, nem tudhatjuk. Szerintem a méhek nem tudnak úgy gondolkodni, mint mi, csak azèrt szúrnak, mert veszélyben érzik magukat.
6/6 anonim válasza:
A méhek is meghalnak ha megcsípnek.De nem tudják, hogy ezáltal ők meghalnak. Ösztönös viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!