Találtam egy bábot a garázsban a földön. Fönt a lakásban ki fog kelni?
Figyelt kérdés
A báb csokoládé barna színű, 1,5 cm vastag, 6 cm hosszú, ép, nagyon szépen látni az "illesztéseket", vonalakat rajta. :)
A garázsban elég hideg van, kb. 8-10 °C. A bábot ott kellene hagynom? Vagy a lakásban is áttelel? Vagy a magasabb hőmérséklet megölheti? Ha beleteszem egy nyitott befőttes üvegbe szalvétára, akkor számít, hogy vízszintesen van vagy függőleges állásban? A garázsban a földön hevert...
2014. nov. 26. 21:44
1/7 anonim válasza:
Én annak örülnék ha nem kelne ki! Ki tudja mi lesz belőle!
2/7 Mátranováki Fényevő válasza:
Ha tippelnem kéne, szenderbábnak mondanám ennyi alapján. A lakásban valószínűleg hamarabb fog kikelni, mint ahogy kellene neki. Tedd be egy üvegbe, tegyél rá földet (ne túl sokat, 1-2 centi fölé bőven elég), aztán ha van terasz vagy esetleg fűtetlen lépcsőház, tedd ki oda. Meg persze tegyél az üvegbe egy ágat vagy valamit, amire fel tud majd mászni a lepke és ki tudja nyújtani a szárnyait amikor kikel.
3/7 anonim válasza:
Szerintem hagyd a garázsban, aztán majd előbújik a szépség, ha a körülmények megfelelőek lesznek, pl. tavasszal.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen! Szender báb! Ezzel sokat segítettél, köszönöm!
Utánaolvastam, valóban a garázsban lesz jó helyen, mert amúgy kint telelne...
Leviszem egy nagy üvegben benne faággal. Sok szép fajtája van, remélem tavasszal kiderül, ki lakik benne! :)
Köszi a segítséget 2-3-as!
2014. nov. 26. 22:42
6/7 Bogi214 válasza:
Ilyet már sokszor láttam én is.Legözelebb ha látok ilyet akkor én is berakom üvegbe és várom a csodát:-)
7/7 anonim válasza:
vicces a neve : Slender báb
amugy fuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!