Mennyire nehéz beszerezni egy kobaltkék madárpókot?
milyen idõs koruktol lehet 1esével anyjuktol tàvol nevelni õket? arra akarok ezzel kilyukadni, hogy születésük utàn melyik a leghamarabbi idõpont amikor màr nevelhetem egyedül??
ár??
Úgy látom elég nagy homály van nálad a madárpókok terén, szóval én nem nagyon tudom ajánlani, hogy ezzel a fajjal kezd a pókozást, de végülis a te dolgod.
Beszerezni nem nehéz és az ára se túl sok, szóval nem lehetetlen a küldetés.
Az a baj, hogy most ötletem sincs, hogy hol kezdjem a tartási tanácsokat, szóval ha gondolod akkor írd le ide vagy privátba küld el, hogy mit fogsz csinálni a pókkal miutánn megvetted, nálad van a kis pók, haza vitted, át rakod a saját terráriumába, hogy néz ki ez a terrárium, mit és milyen sűrűn fog enni, szóval ilyen alap tartási dolgokat. Ja meg hogy ki akarod e venni a helyéről néha , vagy elég a tudat hogy van egy ilyen pókod.
volt már egy hím pókom de az már idős volt szóval elpistult, egy parahybana. őt hetente etettem, nem vettem soha kézbe mert elég agresszívan viselkedett, valószínűleg azért mert élete utolsó 5 hónapjába volt nálam és már nem lehetett kézhez szoktatni.
ennél a póknál vastag talaj kell mert talajlakó, nem fán lakó, kell ugye a vizes tálka neki a pára miatt, étel szerintem szintén hetente kell neki,
kihagytam valamit, vagy van valami hozzáfűzni valód amivel segítenél nekem??
ha vedlik akkor nem fog enni pl.
alig mozog...
heti 1x eszik egy tucskot. nem sok vizet zavar, nem nagy kalnd a tartása, ha megvannak a fényviszonyok, víz
Kedves Pix Pox ha szerinted nem nagy kaland a tartása akkor feltételezem nincs ilyen pókod, de lehet hogy semmilyen sincs...
El sem tudod képzelni mekkora marhaságot írtál azzal a fényviszony dologgal. :D
Ezt a pókot egy kicsit azért máshogy kell tartani és egy kicsit máshogy viselkedik mint a legnépszerűbb átlag.
Privátot küldöm a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!