Milyen pók ez? Pls nagyon fontos! (Kép)
Képek:
Már nagyon sokszor láttam ilyen pókot a szobámban,és mivel nagyon utálom a pókolat ezért nagyon félek tőle...A szobában és a lakásban is rend,tisztaság van.Rendszeresen takarítok/takarítunk.
Miért van/vannak itt?
Bánthat?
Milyen fajta?
~Előre köszönöm a válaszokat~
Megnéztem könyvben, a legjobban a Hegyi zugpók (Malthonica ferruginea)-ra hasonlít.
A wikipedia szerint " párás levegőjű, kevésbé háborított emberi építményekben is megtalálja a helyét. Többnyire a talajszint közelében található. A kifejlett példányok májustól októberig fordulnak elő."
Nem ír semmit arról, hogy veszélyes lenne.
Az 1-esnek üzenem, van olyan (mármint itt M.O-on), hogy Mérges dajkapók, azt írja a könyv róla: kellemetlen következményekkel jár a ~ csípése, bokros helyeken gyakori. Zöld színű, testmérete eléri az 1.5-2cm-t, lábaival a 4-6cm-t is.
Második válaszoló.
Köszönöm hogy szántál rám időt és utánajártál:)
De én is beírtam a Wiki-be a pókfajtát,de sajnos ez nem az://
Sem a mérete,sem a külseje nem egyezik meg://
Lehet hogy tényleg csak egy ártalmatlan szobapók,de azért jó lenne pontosan tudni:):/
Igen,csupaszpók:):/
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!