Tudnak aranyosak lenni amikor zummogcselnek, meg a kezedre szallnak es tapogatjak a borod a kis szajszervukkel ^^
2014. jún. 21. 14:07
2/10 anonim válasza:
Van olyan hulye, akinek a patkany a kedvenc allata?
2014. jún. 21. 14:15
3/10 anonim válasza:
A patkány az tök cuki... A légy csak vicces, meg néha idegesítő.
2014. jún. 21. 14:25
4/10 anonim válasza:
Biztos.. :DD
De még mindig jobb,mint a kullancs. :S
2014. jún. 21. 14:28
5/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem ér el magasat az állatnépszerűségi listán. Vannak rovarrajongók, de a lény semmilyen szempontból nem mutatós. De szerintem egy-két ilyen ember kell hogy legyen, nagy számok törvénye alapján.
A patkány nem értem, hogy jön ide. Pont olyan édes, mint a többi hobbi-rágcsáló, lenyűgöző a memóriája, a problémamegoldó készsége is jó, fejlett a szociális és érzelmi intelligenciára (egyik kísérletben megállapították, hogy képesek önfeláldozásra, empátiára -nem rokon- fajtársakkal szemben is). Szóval a patkányrajongókat meg tudom érteni.
A légyrajongást nem :D
2014. jún. 21. 14:51
6/10 anonim válasza:
*légy
2014. jún. 21. 14:51
7/10 anonim válasza:
Egy betegség miatt kicsit börtönben élek, volt állatkám: hörcsög, hal, vagy ilyesmi, de volt hogy egy légynek is nevet adtam mert valahogy jó volt, hogy volt ott valaki. Dömötörnek hívtam, mert személyisége volt :)
2014. jún. 22. 09:07
8/10 anonim válasza:
Nemrégiben láttam egy bűnügyi műsort amibe volt egy hapsi aki légylárvák által számolta ki h a holttest hány napos és az mondta benne hogy a legyek a legfantasztikusabbak és h azért ez a munkája mert mennyire imádja őket...a lárvájukra meg aztmondta h olyan szépek mint a naplemente.
2014. jún. 22. 20:01
9/10 anonim válasza:
A békáknak kedvenc állatuk volt a légy.
Vettem valamiféle petét dobozokban amiből kikeltek a legyek és etetni kellett őket mézes trutymóval.
Néha ki kellett nyitnom a dobozokat a terráriumon belül a békáknak hogy tudjanak enni. Erre mindig kiszabadult legalább 3-4 légy és a monitoromon lógtak. Halhálóval fogdostam le őket onnan. Hát utálom a legyeket, de nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!