Méhészet. Szerintetek működhet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha befogok kb.50 méhet egyesével, és berakom őket egy fadobozba hogy összeszokjanak, és rakok be nekik műlépet, majd ha szerencsém van az egyik dolgozó (álanya) szűznemzéssel csinál egy pár herét, és akkor onnan meg már lesz anya is előbb utóbb. Persze közben etetem őket cukorsziruppal, mézzel. Egy családot akarok létrehozni, a semmiből. Szerintetek?2014. máj. 25. 09:37
1/7 anonim válasza:
Valszeg nem véletlenül NEM így csinálják;)
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak azért nem, mert túl időigényes, mint venni egy családot. =)
2014. máj. 25. 17:27
3/7 szabóméhészet válasza:
Olvass ki előbb egy méhész szakkönyvet.
4/7 anonim válasza:
már majdnem megpróbáltam válaszolni, de annyi helyen hibádzik a logikád, hogy csak na, így inkább tényleg olvass el egy szakkönyvet, én "Örösi Pál Zoltán - Méhek között"-öt ajánlanám, nem egy új könyv, de nagyon jó :)
5/7 anonim válasza:
"(álanya) szűznemzéssel csinál egy pár herét"
Az álanya (ha lenne neked) nem egy pár herét csinál, hanem csak azt. Így előbb utóbb nem lenne anyád....sosem lenne..
6/7 anonim válasza:
Ennél nagyobb ökörséget soha életemben nem hallottam.
7/7 Zsombitent1231234 válasza:
Ez egy nagy hülyesèg nem müködik de ha működne is akkor az így keletkezett anya nagyon satnya lenne ès max egy èvet èlne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!