S. O. S.! Berepült egy hatalmas dongó a lakásba, és nem merek kimenni a szobából! Mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Viccen kívül, kb 4 centis, fekete, undorító, hangosan zümmög! Most bezárkóztam a szobába, nem merek kimenni! Allergiás vagyok a csípésre!
Kb 10 perce repült be, de nem merem megnézni, hogy kirepült-e már! Mit csináljak?!
2014. ápr. 12. 10:54
1/6 anonim válasza:
Szólj valakinek, aki otthon van (ha egyedül vagy, akkor mikor jön haza valaki?).
Egyébként első körben nyugodj le, ne pánikolj. Ha nem hadonászol körülötte, nem csíp meg.
2/6 MrPifta válasza:
növessz 2 nagy golyót, de sürgősen
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ide maximum csak holnap reggel jön valaki. :(
Egy az, hogy félek is tőle, 2 pedig hogy allergiás vagyok a csípésre, tehát duplán be vagyok most sz*rva. :(
2014. ápr. 12. 11:05
4/6 anonim válasza:
Nyilván az oktatás hibája, hogy az emberek nem tudnak különbséget tenni veszélyes és veszélytelen rovar között. Ez a tiéd csak zümmög, de nem fog bántani, bár már későn láttam a kérdésedet és lehet, hogy megoldódott a problémád. Remélem túlélte a rovar (is).
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm kérdésed. :D
2018. jan. 18. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!