Madárpók ellen raid?
Figyelt kérdés
nem akarok egyet sem megölni!csak elgondolkodtam rajta,hogy rajtuk vajon használ-e.2014. jan. 28. 17:38
1/6 anonim válasza:
Én egyszer egy 3 centis pókot fújtam le cemotox-szal, ami a falon mászott, annyit fújtam rá hogy teljesen elázott, de amúgy mászott tovább, szerintem semmi baja nem lett.
2/6 anonim válasza:
A madárpók ellen egy dolog használ: ha imádkozol!!
3/6 anonim válasza:
Gyújtó+spray=döglött ízeltlábúak
4/6 anonim válasza:
A Raid meg a szunyogokra sem eleg...
5/6 anonim válasza:
Héééééé!!!!!!!! Ne hogy megölj már egyet sem... egyébként meg a Madárpók nem olyan mint a többi pók.. még a penész is megöli a falon!!!! kényes jószág :)
Dee nem kell bántani nem árt ő neked :) 4 éve van madárpókom és 1x sem ártott nekem edig elég sokat fogdosom!
6/6 A kérdező kommentje:
tényleg nem akarok egyet sem bántani!
csak a szobámban volt egy elég nagy pók lefújtam,aztán elég nehezen pusztult el.ezért gondolkodtam azon hogy vajon egy madárpók hogy reagálna,hiszen az lényegesen nagyobb :D
2014. febr. 16. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!