Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Honnan szerezhetek preparálhat...

Honnan szerezhetek preparálható lepkét? (külföldi is jó)

Figyelt kérdés
Láttam, hogy ilyen kis papírtasakban tárolják/szerzik be a pillangókat azok, akik preparálni akarják őket. Honnan tudok ilyet szerezni? (és ha valaki tudja faj szerint, Papilio Ulysses kéne) Akik ellenzik az ilyesmit, kerüljenek el jó messzire! Köszi :D

2013. dec. 27. 12:15
 1/4 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

Interneten több oldal is van, ahonnan tudsz rendelni. Én mondjuk a www.actias.de-t ismerem csak, de szerintem itt is találsz.

Viszont ha nem vagy "tapasztalt preparáló", akkor nem trópusiakkal kezdeném, mert könnyen el lehet rontani, és gyakorláshoz elég drágák. Ha csak dísznek kell, kész preparátumot érdemesebb rendelni.

2013. dec. 27. 16:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért más oldalakat is várok^^
2013. dec. 27. 18:21
 3/4 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Más oldallal nem tudok szolgálni, bocsi. De ha rákeresel, hogy "order dead butterfly" vagy valami hasonló kulcsszóra, tuti ad ki pár száz találatot. :D
2013. dec. 27. 18:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi^^
2013. dec. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!