Mi a különbség a tücsök és a szöcske között?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 08:54
1/10 anonim válasza:
A tücsök ciripelni tud, a szöcske meg ugrálni.
Mi a különbség a kecske meg a juh között? Kb. ilyen ez...
2/10 Lienah válasza:
A tücsök barna és "husosabb" és ciripel, a szöcske zöld, nagyobbakat ugrik, nem ciripel és néha "imádkozik" :)
3/10 Andizsuzsi válasza:
A tücsök is tud ugrani, és a szöcske is tud ciripelni :)
Ha külsőleg kérdezed, akkor a tücsök fekete, viszonylag vaskos teste van, erős hátsó lába, és a feje olyan, mintha rohamsisak lenne rajta.
A szöcske barna vagy zöld, vékony lábakkal, nagyon hosszú csápokkal. Többsége repülni is tud.
4/10 Lienah válasza:
Andizsuzsi, eddig azthittem hogy "tudom/tudtam" a választ....
Egy egész gyerekkori illúziót romboltál most le :D
5/10 Lienah válasza:
Jah igen és a hangya gyüjtöget télire míg a tücsök csak zenél:)
6/10 Andizsuzsi válasza:
Bocs :) De azért, hogy az illúziód megmaradjon, meleg nyári estéken a tücsköket hallod.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
minden tucsok szöcske de nem minden szöcske tucsok
9/10 Andizsuzsi válasza:
"minden tucsok szöcske de nem minden szöcske tucsok"
???
10/10 anonim válasza:
A tücskök föld alatti "lakást" ásnak maguknaknak. A szöcskék egész életüket a felszínen élik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!