Szép a rovar-gyűjteményem?
Szia! Szívesen megnézném a rovargyűjteményed, de sajnos nem nyitja már meg a képeket. Lehet, hogy én vagyok béna, de az is lehet, a képfeltöltés.hu 5 napos korlátja lejárt.
Töltsd fel ismét, vagy küldd el nekem, légyszi a képeket.
Nagyon sokáig gyűjtöttem a rovarokat, kíváncsi vagyok, hogy te most milyen gyűjteményeket csinálsz. Hány éves vagy? Köszi :)
Nekem is tetszik. :) Sajnos én mindig csak álmodoztam ilyesmiről, sosem kezdtem bele, így nekem még nincs...
Védett állatokat valóban nem szép begyűjteni, bár én a többit is sajnálnám, de sokat meg lehet találni tökéletes állapotban, elpusztulva is. Továbbá azt olvastam, hogy az imádkozó sáskák késő ősszel amúgy is elpusztulnak, tehát ha akkor fogod el, amikor már elvégezte a feladatát (az utódokkal kapcsolatos feladatokra gondolok), akkor szerintem nem oszt, nem szoroz, hiszen úgyis elpusztulna pár héten belül. Épp a múltkor olvastam, azt hittem tovább élnek, ha már védettek.
Egyébként szerintem nem annyira igénytelen ezzel a fajta tűvel sem, ráadásul írta is a kérdező, hogy még gyerekként kezdte. Nem tudom, milyen lenne, ha most kihúzná belőlük a régi tűt és megpróbálna újat beleszúrni, lehet szétesnének a rovarok. Vagy nem?
A tanács persze hasznos, a továbbiakban majd lehet igényesebben folytatni. :) De szerintem nincs azzal baj, ha látni magát a fejlődést, a folyamatot is a gyűjteményben, hogy honnan hová jutottál. Szerintem ez jó dolog és gondolom nem is valami puccos múzeumba szánod, hanem magadnak, akkor meg nem kell annyira szigorúnak lenni.
Csak kezeld le őket, nehogy pl. a múzeumbogarak vagy hasonlók bejussanak és elkezdjék károsítani (ráadásul a lakás is tele lenne majd velük, megrongálnák még a bútorok, fotelek huzatát és a ruhákat, ágyneműt is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!