Hogy lehet írtani a katicákat? Belepték a környéket, ajtót, ablakot nem lehet nyitni mert egyből bent vannak!
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 16:28
2/9 anonim válasza:
Hétpöttyös, vagy Harlekin? Előbbi védett!
3/9 anonim válasza:
Aggódom a kérdezőért. Lehet, már megették szegényt, hogy nem reagál?
4/9 anonim válasza:
más meg megveszi drága pénzért, levéltetűre, te meg kiirtanád? add nekem, mindet!
5/9 anonim válasza:
Nálunk is száz-számra vannak (közel lakunk egy borászathoz) Minden évben 2-3 hétig katica-invázió van szüret környékén. De nem bánjuk, a lányom énekelget nekik és röpteti (felmásznak az ujjára és elrepülnek) nagyon élvezi. Engem kicsit zavar, mégsem akarom őket kiirtani. Szerintem légy türelmes, el fognak tűnni... Ja, és szerintem is védettek!
6/9 anonim válasza:
SZIGORÚAN VÉDETT és igen hasznos rovarfaj! Jelenleg a teleléshez keresnek helyet - nemsokára megszűnik az invázió.
7/9 anonim válasza:
Itt tájékozódjatok kérlek!
Sajnos vannak a "gyilkolászós katicák" Ezek a harlekin katicák. Azokat íratni kell, mert károsak, és megeszik a védett 7 pettyes katicát.
A harlekin katica csíp is.
Tájékozódjatok!
8/9 anonim válasza:
7! Az ne zavarjon, hogy a legelső válasz is ez.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem voltam net közelben. természetesen a harlekin katicákról volt szó, már csak pár db jön elő néha.
2013. nov. 9. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!