Csótánnyal szemeztem a panelházban?
Panelházban délelőtt 10-kor a szoba közepén szemeztem a csótánnyal :) Mit keresett ott? :)
Létezik valami módszer amivel be tudom gyűjteni ha a szobában van? Valami olyan kéne amibe bemászik kajálni, de nem tud kijönni belőle. Egyébként mire mennek, és hol gyünnek be? A vízvezetékcsövek melletti trehányul kivágott lyukakon át? Ha azokat a helyeket normálisan bedolgozom akkor az már jó? Esetleg a szagelszívón keresztül is tudnak közlekedni? Vagy hol?
Egyébként lehet nekik terráriumot készíteni? Mit eszik?
Megnyugodtam, van csótány. :)
Fél 1-kor kimentem a konyhába és a pulton ott kóriszált rohadtgyorsan egy ismeretlen fekete csillogóhátú izé. Gyorsabb voltam nála és beborítottam egy befőttesüveggel. Aztán kiraktam a ragadósat a pultra. Majd egy papírlap segítségével rázártam az élvefogottra az üvegfedőt. A kis dög simán felmegy az üvegen is. Aztán míg matattam vele, ánéztem a 3 perccel korábban kirakott ragadósra, és hopp, találtam is benne egyet. Nahát, ezek párban járnak? Letettem egy új ragadósat a padlóra is, de azóta semmi kapás. Na majd reggelre.
Az vilant be, ha ezek sötétre jönnek, akkor a fénnyel lehetne játszani, illetve, ha kajára mennek, akkor kell egy drab finom kaját valahova kint hagyni és körbekenni egérfogó ragadóssal egy kis tálkán. Ebben nem lesznek feromonos szarok amik mindet odavonzzanak a fél városból, de ami odamegy az ottmarad. Pluszban egérre is jó lehet.
A fotós sötétkamralámpa fényétől félnek? Esetleg a piros bringalámpától? Mert ha nem, akkor azok mellett simán lehetne vadászni, vagyis felderíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!