Milyen állat a hegyes potrohú hangyaszerű bogár, ami nagyot csíp és fáj a csípése?
Szia!
Köszönöm a kései választ :D sajnos nem holyvával volt dolgom, mert a holyva az 2-3 centis, ez a cucc meg konkrétan akkora mint egy hangya (max fél centi). Úgyhogy szerintem nem bogár, hanem hangyaféle lehet.
Továbbra sem tudom, hogy micsoda :D 2 éve nagyon sok volt nyáron, elszaporodtak, tavaly és idén viszonylag kevéssel találkoztam, de akad azért elvétve... el is felejtettem hogy tettem fel erről kérdést, és még a képpel is lógok... :D szerintem jövő nyárig nem fogok újat látni, mindig valahogy a meleg időszakban jönnek elő.
Üdv!
Szerintem én is ezt a rovart kutatom éppen, a leírása pontosan arra illik ami engem nemrég megcsípett. Én ugyan nem éreztem hogy büdös lenne, zsepiben nyomtam össze, én hozzá nem érek.😅 Hálistennek eddig csak 2x találkoztam vele az ágyamban, de mind a kétszer megcsípett. Nem tudok rájönni mi lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!