A hangyák képesek bosszút állni?
Vagy ez csak véletlen volt?
Reggel az ablakban feljöttek, lefújtam őket ecettel (mert nem volt hangyaírtó itthon), ettől meghalnak mindig.
Jövök haza délután és mit látok? Az EGÉSZ ágyam tele van hangyával... mindenhol másztak rajta, ráadásul még a ruhákon is, amik az ágyon voltak :S
Nem győztem összeporszívózni őket.... Most vettünk hangyacsapdát, úgyhogy hamarosan megdöglenek a kis roh.adékok....
De azért kicsit furcsa, hogy a reggeli lefújás után ellepték az ágyat, látszólag ok nélkül, mivel nem gyűltek sehol, csak céltalanul mászkáltak az ágyon mindenhol. Bosszú lehetett?
Amiket lefújtam azok megdöglöttek... ezek sokkal többen voltak és másikak, amik délutánra az ágyon voltak. Reggel negyed annyian se voltak, mint délután.
Egyébként tudom, hogy nem képesek gondolkodásra, nem is így értettem. De furcsa, mert ilyen még soha nem volt, hogy ellepték volna az ágyam. Máskor is feljöttek már, máskor is le lettek fújva, de sose "vágtak vissza" még így. Ekkora óriási csapat se volt még soha itt... pedig semmi kajamaradék se volt ott :/
persze a hangyákat csak úgy meg lehet ölni mert ők csak hangyák...
bezzeg ha az embereket akik tulszaporodtak csak úgy egynagy lény lefújná jönne a ngy felháborodás meg minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!