Hány 'kis pókja' lesz a koronás keresztespóknak?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hogyan kell hívni a pók gyerekeit, de akkor hány kis pókja lesz?2013. márc. 2. 12:02
2/3 polarbeer válasza:
Én is kis póknak hívnám, vagy esetleg póklárvának. Meg tudom erősíteni az előző kommentet, így néznek ki a pici keresztespókok, egy kis kupacban tengetik első 1-2 napjukat, utána elszéledenek anyjuk hálójában, majd saját hálót csinálnak. Citromsárga alapon 1 kis fekete folt van rajtuk, a folt terebélyesedik, változik, ahogy nő a pók, az alapszín sötétedik. Kb. 80-100 kispókkal / mama / év kell számolni. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :DD
2013. márc. 5. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!