TOXIC. kérdése:
Meddig élhet egy "házban élősködő" pók?
Figyelt kérdés
Az ágynemű tartómban láttam még nyár közepén egy fekete pókot, kb körömnagyságú volt, inkább kicsit nagyobb... Azt láttam, hogy beszaladt egy paplanba, a paplant kivittem és kiráztam. Ma (szept. 13.) megint láttam a szobámban ugyanazt, de beszaladt az ágynemű tartó alá, nem bírtam elkapni. Szóval mennyi ideje van még hátra kb? Kicsit félek aludni. Mit tud csinálni egy ilyen pók velem álmomban? HA bemászik a számba/fülembe, mi történik?2012. szept. 13. 20:22
11/14 anonim válasza:
A pókok hónapokig is éhezhetnek, tehát szerintem éhen halni nem fog egy ideig. Bántani nem fog, a pókok féltik ám a méregfogaikat, mellesleg egy ilyen kicsi póknak szerintem nem is elég nagy, hogy átharapja a bőrödet. Ő is fél tőled, szerintem nem fog éjjel rád/beléd mászni.
Üdv; egy madárpók-tartó
16/L
12/14 anonim válasza:
amelyik pók álmodban megszíp: normális házipók, pici, fekete. Am az ember ámában min. 2 pókot eszik meg.
13/14 A kérdező kommentje:
HAHA guszta. már hallottam valahol ezt, ha jól emlékszem egy Nesquik gabonapehely-dobozon olvastam még régen
2012. okt. 11. 20:02
14/14 anonim válasza:
Jesszus, ilyeneket írnak a dobozra? :D De durva... :D Én úgy tudom, életünk során 8 pókot eszünk meg álmunkban. Előző előtti voltam, 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!