Milyen bogár volt a lakásban?
Valami ilyen volt?
igen,ilyen,bár akkor még picike volt,mert 3 mm-nél nem volt nagyobb
szeretném kiirtani őket,mert gyűlölöm a dögöket,előző lakás csótányos volt,azóta nem birom a bogarakat.
Téglalakás,max átmásznak a szomszédhoz.
Atka és egyéb nem láthatót nem látom és kész.
De ez ott volt,majdnem ráléptem,gusztustalan ahogy szétnyomódott.
Nem akarok olyan helyen élni ahol láthatóan rovarok vannak.
És kárt is tesz,csak eszik valamit.
nálunk is van ilyen,én undorodom tőlük. most is láttam egyet, de nem láttam hova szaladt, azóta is viszketek. én nem tudom honnan jön, de hál istennek nem sokat látok 1-2 belőle.
gusztustalan.... rosszul vagyok tőle. még páromat is felkeltettem itt a megijedésembe ahogy a képet megnyitottam, ő kapcsolta ki.
Morzsát és port esznek (az általában elhalt bőrdarabka), de nagyon keveset, hónapokig is kibírják élelem nélkül. Nem sok vizet zavarnak, az aranyos molylepke sokkal kártékonyabb, belepetézik a lisztbe, nyitvahagyott nápolyis vagy csokis zacskókba, prézlibe, grízbe, aztán kikel a kukac, tiszta pókhálószerűség lesz az egész...
De ha nagyon zavar, moss fel gyakrabban hypós vízzel, és dugj a konnektorba néha párologtatós rovarirtót.
nekem a molylepke se aranyos,sőt,semmilyen élőlény a lakásban.
Az lenne a legjobb ha csak ketten laknánk benne,mentesen minden dögtől.
hipós viz és elektromos rovarirtó elég rájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!