Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Farkaspók a lakásban! Mi a...

Farkaspók a lakásban! Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Néhány napja egy jókora farkaspók költözött a folyosó sarkába.Nem foglalkoztunk vele, ő sem csinált nagyon semmit, de ma történt egy "kis" baleset: porszívózás előtt poroltam a falat, és véletlenül eltaláltam a pókot is.Erre millió kis pók rohant szét a falon, mindenhová bebújtak, elmászkáltak.Mivel én nagyon irtózom tőlük, mit tehetnék, hogy elhagyják a lakást?Iszonyatos látvány volt, rengeteg kispók van a lakásban.

#pók #farkaspók #bébipók
2012. máj. 6. 21:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok. :) De ha férfi lennék, 2 méter és 120 kiló, akkor is félnék tőlük. xD Én minden elől menekülök, ami csíp és négynél több lába van. :DD
2012. máj. 7. 00:08
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mi lett? :D Tényleg vicces az eset, vagy inkább ironikus, de azért sajnállak is. :) Nekem van madárpókom, de ha egy farkaspók a többszáz utódjával elszabadulna a lakásban, tuti kiköltöznék. Talán vissza se jönnék soha. :D

16/L

2012. máj. 14. 02:19
 13/21 anonim válasza:
66%
sajnos basztad cimbora, mert egy nőstény farkaspókot csaptál le, amely köztudomásul akár 200 kispókot ( a gyerekeit) a hátán hordja... mindenképpen hívj ki szakembert, mielőtt még belepnének és ne ess pánikba, ők jobban félnek tőled...
2012. máj. 19. 17:39
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
jezusom ez hol van helyileg?
2012. szept. 14. 12:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Bp, 22. kerólet, Nagytétény.Nagyon sok itt a pók. o-O
2012. szept. 14. 16:18
 16/21 anonim válasza:
59%

Miért nem kerítetted körbe és fújtad le őket első észrevételkor? Tarthattál volna gyújtót is a Raid elé, az hatásosabb! :D

Nemrég vettem egy "lityós" (500 ml) Chemotox-ot, ha látok valami dögöt, lefújom. Igaz, itt leginkább darazsak szoktak bekóborolni az ablakon, de ha kívül van, én akkor is ráfújok. Jah és sokan szajkózzák,h szegény darázs nem tud kimenni... szart nem! Egyet ráfújsz, azonnal(!) megtalálja hol a lyuk az ablakon!

2012. okt. 2. 02:13
 17/21 anonim válasza:
50%
Szerintem is szakembert hívj. Mégjobban fognak szaporodni, és a kicsik is. Amúgy most mi a helyzet? :O
2013. jún. 5. 19:10
 18/21 f.szylvy válasza:
50%
Jaj nállunk egy kb 8-10 cm-es fészkelte be magát :O ma találkoztam vele :-( sajnos elmenekült így holnap elgázosítom a lakás :-\
2014. júl. 23. 21:34
 19/21 anonim válasza:

Én is találkoztam tegnap éjjel vele...mivel más nem volt itthon,befújtam a környékén féktisztítóval ahonnan elmenekült...így kicsalogattam.

Kábultan jött elő :D

Nem kell belőle csak két kicsi fújás :D

Meg nem kell chemotoxal szarakodni.

Én biztos nem néztem volna napokig a falon ;)

2016. szept. 3. 10:43
 20/21 anonim válasza:

Költözz el. De elötte gyújtsd fel a lakást....Meg a szomszédét is. Biztos, ami biztos!! :D

De amúgy lehet kapni rovar irtót és egyéb ilyen "finomságokat".

2018. máj. 6. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!