Farkaspók a lakásban! Mi a teendő?
Szia!
Na mi lett? :D Tényleg vicces az eset, vagy inkább ironikus, de azért sajnállak is. :) Nekem van madárpókom, de ha egy farkaspók a többszáz utódjával elszabadulna a lakásban, tuti kiköltöznék. Talán vissza se jönnék soha. :D
16/L
Miért nem kerítetted körbe és fújtad le őket első észrevételkor? Tarthattál volna gyújtót is a Raid elé, az hatásosabb! :D
Nemrég vettem egy "lityós" (500 ml) Chemotox-ot, ha látok valami dögöt, lefújom. Igaz, itt leginkább darazsak szoktak bekóborolni az ablakon, de ha kívül van, én akkor is ráfújok. Jah és sokan szajkózzák,h szegény darázs nem tud kimenni... szart nem! Egyet ráfújsz, azonnal(!) megtalálja hol a lyuk az ablakon!
Én is találkoztam tegnap éjjel vele...mivel más nem volt itthon,befújtam a környékén féktisztítóval ahonnan elmenekült...így kicsalogattam.
Kábultan jött elő :D
Nem kell belőle csak két kicsi fújás :D
Meg nem kell chemotoxal szarakodni.
Én biztos nem néztem volna napokig a falon ;)
Költözz el. De elötte gyújtsd fel a lakást....Meg a szomszédét is. Biztos, ami biztos!! :D
De amúgy lehet kapni rovar irtót és egyéb ilyen "finomságokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!