Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Másfél éve lakunk a szeretett...

Másfél éve lakunk a szeretett 10.emeleti panel lakásunkban, és most először találkoztam darázzsal,ahogy mélyen zümmögött és amikor megpillantottam ahogy felém repül a folyosóról a fürdőszoba felé, majdnem szívrohamot kaptam,honnan jöhetett?

Figyelt kérdés

ápr. 5. 18:29
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Én a konyhai vagy wc szellőző nyílásra gondolok, de nem úgy csinálták meg ezeket hogy ne tudjon mindenféle kártevő berepülni?Ajtó, ablak be volt csukva, meg szúnyogháló is van.
ápr. 5. 18:31
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy darázstól nem kell szívrohamot kapni. Berepülni pedig pl a lépcsőházból is berepülhetett, amikor valaki kinyitotta a bejárati ajtót. Mitől félsz?
ápr. 5. 18:55
 3/19 A kérdező kommentje:
Szoval a szellozo nyilasbol is barmikor bejohet, az tok jo, nyugodtan fogok aludni.
ápr. 5. 20:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja hogy nem fel a darazstol az hazudik!
ápr. 5. 20:08
 5/19 anonim ***** válasza:
Ne beszélj butaságokat. Bejöhetett akár ott is, én nem félek tőlük, mivel legrosszab esetben megcsíphet és az fáj, részemről a jelenléte az életébe kerül, nem láttam még olyat, amelyik túlélte volna a chemotoxot. Nagyjából 1 perc alatt vége. Akár csípéssel, akár anélkül. Akkor kell félni, ha az adott lakásban él olyan személy, aki allergiás a darázscsípésre, mivel ez esetben valóban súlyos gondok merülhetnek fel. Egy anafilaxiás sokk nem túl vicces dolog.
ápr. 5. 20:26
 6/19 Mad Max2 ***** válasza:
Leharapja a fejed
ápr. 5. 21:31
 7/19 anonim ***** válasza:
Bevihetted a ruháddal is.
ápr. 5. 22:12
 8/19 A kérdező kommentje:
Szoval az hogy valamelyik a szellozo jaraton jott az nem valoszinu?
ápr. 6. 12:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nincs igazad, mikor azt állítod, hogy aki azt állítja, hogy nem fél a darázstól, az hazudik.

Én pl. nem félek tőlük, de ha betéved a lakásba, akkor tartok attól, hogy a ruhámba fészkeli magát és amikor felveszem a ruhát, megcsíp. Ezért vagy óvatosan kiterelem őt a lakásból, vagy Hemotoxszal megölöm. Ha Te nem bántod, ő sem csíp meg, ezt hidd el nekem.

ápr. 6. 14:01
 10/19 A kérdező kommentje:

Továbbra sem hiszem el hogy létezik olyan ember aki nem fél a darázstól.Olyat láttam már hogy valaki több ezer élő méhet használt ruhaként, de hogy valaki ugyanezt darazsakkal csinálta volna olyat még nem.

A szúrása több mint kellemetlen,fájdalmas kategóriába tartozik, a tudat hogy ott van a lakásban félelmetes, mert bármikor ott szúr meg ahol akar, ahányszor akarja, repülésének a zúgása félelmetes,gonosz,hátborzongató pokoltól származó ördögi teremtmény.Gyerekkormomban többször szúrt meg pedig nem bántottam, hanem váratlanul megszúrt, volt olyan is hogy hírtelen erős,forró fájdalmat éreztem a tenyeremben(észrevétlenül repült a tenyerembe,kb.8 éves voltam)azonnal erősen rázni kezdtem a kezem, de a fullánkja olyan mélyre hatolt hogy nem tudta kihúzni és nem tudott elrepülni, ezért a másik kezemmel kellett a darázshoz nyúlnom hogy megszabaduljak tőle.Hihetetlen számomra hogy azt írod hogy nem félsz a darázstól.

Erre válaszolj:Az hogy valamelyik a szellozo jaraton jott be a lakasba az nem valoszinu?

ápr. 6. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!