Pokok ellen jo?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy az ecetes víz távol tartja a pokokat. Es pokokra fujva meg is oli oket. Szerintetek?aug. 16. 00:24
2/8 anonim válasza:
A macskám mindenre lecsap ami mozog. Legyet, szúnyogot, és a pókokat is vadássza. Emlékszem, 3 évvel ezelőtt hetente szedtem a pókhálókat szerte a házban, de mióta macska van, ezzel már nincs gond. Mondjuk a szűnyogokból még így is van elég... Talán még több is, mint a pókok előtt. Elképzelhető, hogy pont a pókok hiánya miatt van több szúnyog, mert azok hatékonyabban írották a szúnyogokat.
3/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a borsmenta, és a levendula nem csak a pókokat, de egyéb nem kívánatos betolakodót távol tarthat a háztól. Permetet kell csinálni 1-2 dl vízből, és 10-20 csepp illóolajból, ez fújkálom a nyílászárók körül.
Pókfóbiásként is mondom, ne öld meg a szerencsétleneket, elég, ha távol tartod.
4/8 anonim válasza:
ezek, amiket felsoroltatok, semmit sem érnek. a pókok konkrétan buliztak a levendulán pl
5/8 anonim válasza:
Nem fog beválni. Nekem a bio kill segített!
6/8 anonim válasza:
Próbáld ki, de én nem hiszem. Nálunk a garázs van mindig tele pókokkal. Hiába söpröm ki őket, rögtön visszatérnek. Ezért kénytelen vagyok irtani őket. Még a sima kaszáspókok is iszonyat ellenállók. Hiába fújom rá közvetlenül a rovarírtót, amitől a lódarazsak azonnal lepotyognak, ezeknek a kis vakarékoknak elig lesz tőle bármi baja, csak később hajlandóak megdögölni tőle. Az ecetes vizet szerintem kiröhögik, de sosem próbáltam. Egy próbát megérhet!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
aug. 16. 20:14
8/8 anonim válasza:
4-es, azért a 100%-os tisztaságú levendula illóolaj elég ütős cucc tud lenni, még némelyik embert is távoltartja. :D Pók ellen inkább a borsmenta válik be. Nekem bejött. Oltári sok pók volt nálunk, ráadásul baromi nagyok is, de amióta fújom a borsmentát, azóta legfeljebb 1-2 kóbor kaszást látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!