Ez lehet ágyi poloska?
Figyelt kérdés
Vendégházba voltam kedden jöttem haza de ezeket vettem észre lábamon. Nem igazán viszketnek sőt nem is viszket, de aggódok mennyi esély van rá, hogy egy ott alvás után haza hoztam itthonra is ha az? Már bepánikoltam és kiporszívóztam az ágyat meg áthúztam
aug. 1. 16:16
1/12 A kérdező kommentje:
Ui: csak azért fehér a bőr kicsit mert fenistil rám száradt
aug. 1. 16:17
2/12 anonim válasza:
Inkább valamilyen alkalmilag zaklató kis fürkészdarázs lesz az!
3/12 A kérdező kommentje:
Hát reménykedek
aug. 1. 16:32
4/12 A kérdező kommentje:
De azok pont nem csípnek meg nem?
aug. 1. 16:33
6/12 A kérdező kommentje:
Ez “fél kör”
aug. 1. 16:55
7/12 anonim válasza:
sajnos igen. lehet annak a csípése de ha viszketne este nagyon akkor rühatka sem kizárt a két rovar majdnem hasonlót hagy maga után a bőrön. használj rá teafa olajat. de kóuszzsírba vagy oliva olajba csepegtesd 5%os koncentrációba teafát. . tehát a választott hordozó olaj mililiterjét szorozd 0.05_el kijön hány csepp kell az adagba . magába teafaolajat ne használj csak azért magyaráztam el mert 5%os koncentrációban hat. és mindig csak 100%os gyógykönyvi tisztaságú teafaolajat használj ehhez.
8/12 A kérdező kommentje:
Rühet már volt szerencsém látni, de az nem ilyen
aug. 1. 20:34
9/12 A kérdező kommentje:
Amúgy írtam hogy nem igazán viszket 🙂
aug. 1. 20:35
10/12 anonim válasza:
Nem, nem ágyi poloska! Az erősen viszket, olyan mint a szúnyogcsípés de erősebb annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!