Méhecskét hogy tartsak életben egy éjszakáig?
Figyelt kérdés
3 méhet mentettem kutya vizes tálból, de már lement a nap, láttam nem mozdultak 2 óràn keresztül, ezért virágos növénnyel betettem őket csatos üvegbe, enyhén nyitott tetővel a konyhàba. Reggelig kibírják szerintetek? Vagy mit tegyek, hogy túléljék? Eddig mocorognak, szóval élnek.júl. 25. 20:21
2/25 anonim válasza:
Akár egy lámpát is tehetsz oda hogy melegedjenek meg mézes/cukros vizet mindenképp egy üdítős kupakban
3/25 anonim válasza:
Biztos kibírják, ha túlélték .
De rendes vagy.
Azért vigyázz majd ha kiengeded, nehogy megcsípjenek.
4/25 anonim válasza:
De igen rakd ki őket a mézes/cukros vízzel és hazamennek ha összeszedik magukat
5/25 anonim válasza:
Nem fognak megcsípni mert abba ők is belehalnak
7/25 anonim válasza:
Ha még élnek, nem lesz semmi gond reggelig.
9/25 anonim válasza:
8 #
Nahát..
Nekem egy darazsam van.
Bejön, kőrbe repül és kimegy..
Nem bánt, nem csinál semmit, de ha nyitva az ablak mindíg bejön. Ha nincs - ott röpköd az ablak előtt.
10/25 A kérdező kommentje:
De nem úgy van, hogy hidegben nem élik túl? Itt most elég hűvös van már. Vagy hazarepülhetnek este is ha felmelegedtek?
júl. 25. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!