A hangya miért nem kap sérvet?
Figyelt kérdés
Sokat gondokoztam a mai napon ezen a kérdésen, de válaszra eddig nem jutottam. ezért most hozzátok fordulok, hogy talán tudtok segíteni, hogy nyugodtan aludjak ma. Miért nem kapnak sérvet, pedig testük sokszorosát emelik?jún. 20. 19:21
2/9 anonim válasza:
Igen - ahogy az előző már megírta - a kérdéses anatómiai képlet hiányzik a hangyák testéből.
Amúgy meg van a világon olyasmi, hogy mértéki asszimmetria - ezért a hangya anatómiailag máshogy néz ki és más dolgokra képes mint az ember és vice-versa!
3/9 Szervizmérnök úr válasza:
Más konstrukció, nem mindegy?
Vannak persze esetek, amikor a természetből veszünk ötletet, valaminek a megtervezéséhez.
De ha nem vagy tervező, úgysem tervezel semmit.
4/9 anonim válasza:
Mert bár hangyáról beszélünk, intelligenciája sokkal magasabb a tiédnél.
5/9 anonim válasza:
Sérvet nem kapnak ugyan, de ha pl. túl lépik a limitet és a testük nem ezerszeresét, hanem ezeregyszeresét emelnék, akkor egyszerűen szétesnek.
7/9 A kérdező kommentje:
Irigyek vagyok, hogy nem nektek jutott eszetekbe!!!
jún. 21. 21:58
8/9 anonim válasza:
Kérdező - az itteni válaszadóknak a személyed iránt érzett érzelmi állapotára nem az irigység, hanem inkább SZÁNALOM a megfelelő kifejezés!
🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!