Vajon mi baja lehet velem a méheknek?
Figyelt kérdés
Két hét alatt ma másodszor támadtak meg. Elsőnek egy egész kas a nejemmel együtt Piliscsaba mellett a mezőn. Alig tudtunk elmenekülni, még mentőt is kihívtuk. Vagy 20 csípés ért. Nejemet összesen egy, szóval velem volt bajuk. :) Ma meg Gyál mellett bringával megálltam egy mező mellett inni a kulacsomból és tíz másodperc múlva már rajtam is volt egy méh. Karomba csípett. Az elsőnél be voltam fújva illatszerrel, lehet az volt a bajuk de ma semmilyen illat nem volt rajtam azt mégis.. mi van ezekkel már?jún. 15. 19:20
1/5 anonim válasza:
Az öblítö is lehet, vagy a testszagod önmagában
2/5 anonim válasza:
Vagy erösen izzadsz, és azért mennek rád.
3/5 anonim válasza:
EZ új dolog?
Ha máskor (korábbi években) nem volt ilyen, érdemes megkeresni egy orvost, mert sok betegség van, amikot megváltozik a test szaga, adott esetben olyanok lesznek, amiket a méhek támadásra ingerelnek.
De lehet akár valami gyógyszer/vitamin szaga is
4/5 A kérdező kommentje:
Utoljára gyerekkoromban szúrtak meg. Az elsőnél mondjuk elég közel voltunk a kaptárhoz. Nem láttuk, hogy ott van csak amikor már késő volt. Most is egy mező szélén álltam meg ami tele volt méhekkel.
jún. 15. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!