Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Rovar hotel. Megéri vagy sem?

Rovar hotel. Megéri vagy sem?

Figyelt kérdés
Nemrég egy üzletben láttam rovar hotelt, ami állítólag segít a bogarak bábozódásában, pihenésében. Azonban bennem felmerült a kérdés, hogy ha vennék, s ha kiraknám az udvarba, azzal nem kínálnám fel őket gyakorlatilag a madaraknak? Mert a csőrükkel könnyedén kipiszkálhatják őket végül is. Szerintetek megéri megvenni ennek ellenére? Ha igen, ti hová tennétek, hogy biztonságban legyen?

2024. jún. 4. 09:08
 1/7 BécsiFehér ***** válasza:
100%
Nekem a balkonon van, eddig vagy 4 poszméh-szerűség rakta le a petéjét, majd valami általa odahordott anyaggal betapasztotta a nyílást.
2024. jún. 4. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Full felesleges. Ezek a rovarok megtalálják a maguk helyét, ez csak arra való, hogy te kilesd őket és örülj, hogy mennyire rendes ember vagy, hiszen otthont "adtál" nekik. Nem! Ezzel csak az érzelmeidre hatnak, tipikus marketing fogás. Vedd meg, mert majd örülni fogsz és boldog leszel. Aha...
2024. jún. 4. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ez, mint a madáretető. Nincs igazán rá szükség, de az ember szereti őket elnézegetni. Én nem vennék, inkább barkácsolnék egyet, az is jó időtöltés. A madarak miatt a legkevésbé se aggódj.
2024. jún. 4. 10:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Barkácsolni sajnos nem tudok, ilyen téren nem jó a kézügyességem. Azt hiszem, inkább nem veszek, és bízok abban, hogy tudnak maguknak jó helyet találni, mert nálunk a madarak előbb-utóbb észrevennék ezt a kis hotelt...
2024. jún. 4. 13:29
 5/7 BécsiFehér ***** válasza:
100%
Ha valaki mégis venne ilyet, érdemes körülnézni, mert nagy eltérések lehetnek az árában. Én a Praktikerben vettem egyet.
2024. jún. 4. 17:16
 6/7 A kérdező kommentje:
BécsiFehér, és Te hová helyezted ki?
2024. jún. 4. 17:34
 7/7 BécsiFehér ***** válasza:
Az erkélyre. Panelházban lakom, ugyanis.
2024. jún. 4. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!