Milyen hangya ez?
Elsőre azt mondanám, hogy Camponotus vagus, nem látszik jól a képen, hogy mekkora. Ha megvan 1,5 centi, akkor vagus.
A tervezett tartásáról viszont írhatnál bővebben, mert önmagában az, hogy 100 literes akváriumban, az egyetlen tényező. Milyen fészekrészt tervezel neki betenni?
Bocsi, hogy nem írtam, csak elfelejtettem. Amúgy már akkor csináltam neki egy deszkából ilyen formikáriumot. Vagyis egy sima 2,5x10-es fenyő (( fenyő? )) deszkából egy kb fél tenyérnyi darabot felcsiszoltam meg levágtam és maróval meg fúróval csináltam bele kezdetleges járatokat meg tereket-itatót, meg ki-bejárót az akváriumba aminek az alja sóderes föld, ezt a deszkát meg ilyen plexi vagy átlátszó valamilyen műanyag, egészen pontosan egy hűtőnek az ilyen fiókrészének a műanyagjából kivágott részt tettem a deszka tetejére, aztán ez bent az akváriumban letakarva.
[link] Nem tudom mennyire látszik, de ott vannak a petéi, kb 3-5 darab lehet. Szóval valami működni látszik.
AntSite szerint is Camponotus vagus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!