Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Csótány ki írtá sa Háztól...

Csótány ki írtá sa Háztól végleg!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3x irtottunk csótányt a házban 2hónap alatt, belvárosi földszinti lakás!

Először barna csótányok jelentek meg (2cm hosszúságuak), hívtuk is az írtot rá másnapra! írtás után 1 héttel feketék utána 2 héttel később vegyesen fekete barna! És most megint vannak hatalmas fekete mutáns ilyen 5-6cm hosszúságuak és még ugranak is nagyon gyorsak! Már undorodom félek a saját házamban bármit is csinálni mert attól tartók mikor mászik rám egy csótány!!

Valaki segítsen hogy lehet megszabadulni ezektől a lényektol!!

Olyanok mint pókember másznak a falon meg ugrálnak!

VALAMI JÓ ÍRTOT VAGY MÓDSZERT ÍRJON VALAKI KÉREM!

Eddig egyik belvárosi házban sem volt gondom a csótányal közel 10év alatt és most meg be támadtak a mutáns csótányok!

2023. nov. 17. 02:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Teljesen feleslegesen irtjátok őket, mert 99% van valahol egy kolónia, ami szaporodik és bemegy hozzátok is.

Mi a darazsakkal vagyunk így. Leszedettük a fészket, király, nálunk nincs több, de amíg a felettünk lévő agyhalott nő nem irtatja ki, újból lejön majd a királynő.

2023. nov. 17. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Én összeszedegettem egyszer öket és bezártam egy lezárható fémdobozba, vártam pár hetet, majd kidobtam. Annyi idö alatt csak megpusztultak.
2023. nov. 17. 15:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Rá jöttünk hgy a bejárati ajtónál jönnek be és még a tusolobol is fel jött egy! Nemtudom mi vonzza őket ide ennyire de képtelenség ezzel együtt élni! semmilyen szer nem öli ki őket ugyanis jönnek újabb példányok az épület melleti elhagyott üzlet helyiségből és az utcai csatornábol egyszerűen özönlenek ki! Kénytelenek vagyunk új lakást keresni!
2023. nov. 23. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!