Pókszázlábú kiirtàsára rovarirtó spray?
Aham aham, szóval elvennéd ártatlan élőlények életét csak mert te (teljesen alaptalanul) FÉLSZ TŐLÜK?
"Imádom" az embereket, alig várom már a világvégét. Szerencsére ha ez a haszontalan, kártékony, önző faj eltűnik, az élet utána ismét virágozni fog.
A százlábút ne bántsad ! Nagyon hasznos. A kisebb élősködőkkel táplálkozik.
Bolha, tetű, atka,hangya. Ne félj tőle nem bánt.
Atya ég! Normálisak vagytok ti? Éljetek ti együtt bogarakkal, rakjátok őket a fejetek alá!
Kérdező, takaríts rendszeresen és ne szórd szét a nasimorzsákat se, arra jönnek a bogarak, hangyák, és minden más ami ezekre vadászik.
Ja meg még nyáron jártam úgy, egy sárga dobozos légyirtóval ami nem a Chemotox volt, hanem valami utánzata, hogy telibe lefújtuk vele a legyet, lepottyant vergődött, mire felhoztam a pincéből a lapátot, már repkedett újra!
Telken meg a lódarázsirtó 3 ezer forintos sárga csodaspricnivel (Raid)...
Festetettem a korlátot, jött a lódarázs, belelőttem vele a cseresznyefába az egész darazsat, lebukfencezett a földre, feltápászkodott elrepült, egy óra múlva jött megint csekkolni ugyanarra a repedésre..
#5:
TE vetted el az állatoktól az élőhelyüket, mocskos bitangember, szóval te csak fogjad be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!