Akkor nem kell kézzel megfogni, most attól, hogy te felelőtlen voltál, hogy még egy védőkesztyűt se húztál fel, mielőtt egy ekkora pókot megfogsz, attól még nem kell mindenkit hülyének nézni, a kérdező nyilván nem akar szabad kézzel hozzányúlni.
2023. szept. 26. 16:15
12/21 anonim válasza:
#7: itt a bizonyíték, hogy tud. Sehol nem írják, hogy nem tud, ez valami falusi hiedelem lehet feléd.
Nem túl sok olyan pókfajt találsz Magyarországon, ami nem ártalmatlan.
2023. szept. 26. 16:44
14/21 anonim válasza:
Csíp a keresztespók is, olvassatok utána! Méhcsípáshez hasonló fájdalom és lehet rá bárki allergiás. Csak nem gyullad be, mint a méhcsípés, alapesetben.
2023. szept. 26. 16:56
15/21 anonim válasza:
Nyilván kézen mászatva nem, csak ha támad. De a hálóban elvan, nem szabad bántani.
2023. szept. 26. 16:57
16/21 anonim válasza:
Istenem bemásol 3 copy paste oldalt aminek semmi köze nincs a valósághoz :D
Magyar pókszakértő csinált videót... direkt megfogta, rányomta a kezére, hogy marjon a pók.
Mart is de csak rágcsálni tudta az emberi bőrt.
NEM TUDJA átharapni!!!
2023. szept. 26. 17:59
17/21 anonim válasza:
Bár gyanúsnak találtam, hogy nem linkelted az állítólagos videót, gondoltam, adok neked egy esélyt, és rákerestem. Természetesen nincs semmiféle magyar pókszakértős videó róla, de biztos voltam benne, hogy angolul fogok róla találni valamit:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!