Hogy kerülnek be belvárosi lakásba a muslincák?Hogy lehet őket teljesen eltüntetni a lakásomból?
Van szobanövényed?lehet a földböl jönnek..mi jártunk így :D
Ok amúgyis megjelennek bármikor bárhol ahol van egy kis kajamaradék…de ha nincs semmi amire jönnének..és van szobanövényed/id nézd meg a földjeit lehet pont onnan..
Akkkor egy kis macerával megtisztitod a gyökereket és àtülteted másik földbe..
(Csak nejárj úgy mint én hogy hazavittem kibontottam és azis televolt muslincákkal..-.- )
A gyümölcsök héjjára petéznek, a gyümölccsel viszed be őket a házba.
De vannak más hasonló pici legyek is, amik a bűzelzáróban, vagy a virágföldben is elvannak.
Nincs növényem,mert 4cicám van,és inkább nem kockáztatok+gyümölcsöt se veszek otthonra,mert a melóban eszem csak gyümit,és azt ott a frigóba rakom,de v h almát kinn hagytam és akörül is megjelentek a muslincák.
Köszi a tippeket,de úgy néz ki,h a muslinca csapda bevált+h mindig elmosom a cicatálkákat,kajamaradékot meg soha nem hagytam elöl eddig se,úgyh -bár a bogarak kivételével minden állatot imádok-,remélem,a maradék éhenhal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!