Megveszitek ezt a rovarok újság sorozatot?
Figyelt kérdés
Nem fognak kimászni a rovarok ebből a cuccbol amiben benne vannak?2023. aug. 29. 09:31
2/19 anonim válasza:
Pont oyan, mint a Szörnyek, szörnyű könyve!!!
3/19 anonim válasza:
Szia, a páromnak ma fogja hozni a futár, előfizetett rá, mert érdekli a sorozat. Hát facebookon úgy láttam, sok gyermekes szülő is megveszi.
És nem fognak kimászni, viszont ahogy halad a sorozat annál drágábbak lesznek már a részek.
4/19 anonim válasza:
Estére kibontja és ha gondolod megírom milyen.
5/19 anonim válasza:
Amúgy gyanítom nem igazi rovarok vannak benne tegyük hozzá.
6/19 A kérdező kommentje:
Én is megveszem mindet. De igazi állatok vannak benne, lehetnek meretbeni különbségek is. A mostani nekem akkora benne h végig mind2 oldalt a lába
2023. aug. 29. 14:46
7/19 anonim válasza:
Ez még csak hagyján, de mi lesz, ha a zsiráfos rész jön, hogy fog az beleférni a postaládába?
8/19 A kérdező kommentje:
Milyen zsiráfos rész? Mire gondolsz?
2023. aug. 29. 16:37
9/19 anonim válasza:
Gondolom, a rovarok után olyan újság is lesz, amiben nagyobb állatok, például zsiráf lesz. Vagy olyan rész is lehet, amiben madarak lesznek, az ember kinyitja, a madár meg elrepül!
10/19 anonim válasza:
Hosszú idő óta az egyetlen ami érdekel ebből a sorozatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!