Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Ha egy legyet a kocsiba zárva...

Ha egy legyet a kocsiba zárva elvisznek Sopronbol Nyíregyházára, ml történik vele?

Figyelt kérdés
Új életet kezd? Ez nekik nem probléma?
2023. aug. 13. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
#10 Nem fogja még egyszer bevállalni. Micsoda stressz lehetett ez az egyszeri Sopron-Nyíregyháza út is. 450 km étlen-szomjan.
2023. aug. 13. 16:12
 12/16 A kérdező kommentje:
😃😃😃😃😃😂😂😂
2023. aug. 13. 17:59
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
De be vagy szívva, vagy mit röhögsz ennyit? A kérdésedről meg no comment. Hülye...😄🖕
2023. aug. 13. 21:06
 14/16 A kérdező kommentje:
No comment idióta. 😃😂😂😂
2023. aug. 13. 21:36
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Mondanám neki, hogy "Légy az útitársam!" (Hasonló szitu, hogy múltkor rászállt egy légy a talpamra napozás közben, le is fotóztam, és elküldtem jó néhány ismerősömnek ilyen kísérőszöveggel, hogy "Légy talpon!" E mellett jól is esett, ahogy csikizte a talpamat a mászkálásával.) 😅😅😅
2023. aug. 15. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
én egyszer egy elkapott egérről kérdeztem meg hogyha kiviszem a város határába és elengedem akkor tud-e boldogulni, de még ők is feltalálják magukat az új helyen elméletileg, nem olyan mint egy kutya-macska amivel ha megcsinálod akkor az bűncselekménynek számít
2023. szept. 18. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!