Mit tegyek ha egy dongó bejött a házba?
Figyelt kérdés
Épp bejött az ablakon egy dongó és most elbujtam a wcbe2023. máj. 27. 18:51
3/17 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy őrízd meg a nyugalmadat.
4/17 anonim válasza:
Kihessegeted, vagy lecsapod. Hozzám a múltkor hajnal 1-kor egy denevér tévedt be, nem kell besz*rni.
5/17 anonim válasza:
4#
Egy denevér?
És mit csináltál vele,leharaptad a fejét,mint Ozzy Osbourne?
6/17 anonim válasza:
#5 Koliszoba ablakán jött be, először azt hittem, hogy madár, azoktól félek, úgyhogy gyorsan felkeltettem szobatársamat, aki aludt. :D
Aztán egy A4-es füzettel próbáltam teregetni, de folyton visszafordult, gyakorlatilag ahol álltam, ott fordult mindig 180 fokot, meg az ablaknál. Fejemet eltakarva odaugrottam a falhoz, kinyitottam a másik ablakot is, aztán a dupla eséllyel már a nyolcadik próbálkozásra sikerült eltalálnia a szabadságot, és kirepült, olyan 20 percig tartott az egész.
7/17 anonim válasza:
Játszd le neki jo hangosan: https://www.youtube.com/watch?v=r3GbXTPk3go
8/17 anonim válasza:
Te szerencsétlen gyáva nyúl, te...😂
10/17 anonim válasza:
Sej, diri-dongó, hej, re-tyu-tyu-tyú,
kence-fice puttony, rúgja meg a lú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!