Poloska van a szobában, de elbújt, nem találom?
Figyelt kérdés
Sötétben laptopoztam, mikor egyszer csak elröpült valami nagy és hangos a képernyő előtt.
Azonnal felkapcsoltam a lámpát, de nem láttam semmit.
Valószínűleg poloska.
Én így nem merek és nem is tudok aludni, míg meg nem lesz! Tudom, vicces, de nem hiányzik,hogy egy ágyban aludjunk!
2023. jan. 22. 21:34
11/14 anonim válasza:
A TEK-et nem akarod kihívni egy rohadt bogárra? -.-
12/14 anonim válasza:
Ha lekapcsolod a villanyt, ő sem nagyon fog már röpködni. A szádba biztosan nem repül bele, de elpihent már valahol, alszik. majd holnap megkeresed a világosban.
13/14 NTBS válasza:
Szerintem nyugodj meg. Ma megfogod, és nem lesz vele gond.
14/14 A kérdező kommentje:
Jó reggelt mindenkinek!
Hát meglett a bogár, de nem poloska volt hála égnek, hanem egy harlem katica. :) Nem is tudom, hogy tudtam elnézni poloskának, olyan nagynak tűnt:D
2023. jan. 23. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!