Muslica kaki a falon?
Figyelt kérdés
Munka miatt nem voltam itthon egy hónapig. Muslicánk voltak a konyhában, kiirtottam őket, de azt vettem észre, hogy a plafonon ahol csücsültek, fekete pöttyök vannak. Szerintem az volt az illemhelyük,de csak tippelek. Valakivel volt már ilyen? Hogy takarítsam én azt le? Vagy csak festéssel lenne érdemes?2022. dec. 12. 13:38
1/4 anonim válasza:
Házi legyek inkább hagynak ilyeneket maguk után. Ha el akarod távolítani ,legjobb a háztartási hipoklórossav. Higítás nèlkül ,de óvatosan ,ne fröccsenjen !!!
2/4 anonim válasza:
Nekem festéssel se volt elég 1 réteg. A friss festégrétegbe a nedvesség miatt kioldódik a cucc. Minimum 2 réteg vagy alapozó+festék. Hipót mondjuk nem próbáltam.
3/4 XXX-YYY válasza:
igen, hagynak ilyen pici pöttyöket, szerintem simán letörölhetőek nedves szivaccsal
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor így sorjában megpróbálom. Legyet nem láttam, nem is volt. Kávézaccra jönnek ilyenkor a kis dögök, csak tesóm nem ürítette ki.
2022. dec. 12. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!