Mi lehetett ez?Magyarországon milyen rovar lehetett az, amiből egy több milliós(?) invázió repkedett felettünk?
Figyelt kérdés
Még nyáron történt, egyik pillanatról a másikra, oriási zörejlést hallottunk, es milliónyi rovar repdesett körbe-körbe, kb 1-2 percen át.
Azóta sok helyen probáltam informálodni, hogy mi lehetett ez, mert azelött ilyet sohasem láttunk.
Milyen rovar/bogár lehet az, aki itthon honos, és ennyire brutál nagy rajban nyomul?
2022. dec. 7. 00:36
4/6 anonim válasza:
Azért egy méretet irhattal volna, hogy mégis mekkorák voltak... Pár mm-es aprók vagy pár centisek akár?
Nyár végefelé a hím Tolvajhangyák tudnak brutál nagy felhőt alkotni de nekik nem igen van hangjuk.
5/6 A kérdező kommentje:
A meret szerintem fel-egy centis lehetett, hogy oszinte legyek nagyon megijjedtem, igy bemenekultem es bentrol figyeltem oket. Miutan elrepultek probaltam a foldon keresni hatha talalok 1-1 elhunyt peldanyt vagy barmit de nem talaltam semmit
2022. dec. 7. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!