Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Panelben lakók, ti milyen...

Panelben lakók, ti milyen gyakran szoktatok pókokkal találkozni a lakásban?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 22:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Pókkal nem találkozom, pókháló mégis van, a fene se érti honnan.
2022. nov. 2. 22:27
 2/19 anonim ***** válasza:
68%
Ahol en laktam, ott nem volt. Mondjuk en rendszeresen takaritottam - nalam alap, hogy a sarkokat, butorok aljat, azok hata mogott is porszivozom.
2022. nov. 2. 22:38
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon ritkán. Inkább hangyával.
 4/19 A kérdező kommentje:
Mesterien el tudnak bújni, én ma kitakarítottam a szobám és 3 pókot is megöltem
 5/19 A kérdező kommentje:
ezt az 1-esnek írtam
2022. nov. 2. 22:39
 6/19 anonim ***** válasza:
Akkor marad a pókháló leszedés, amikor csak van :( 1es voltam
2022. nov. 2. 22:41
 7/19 anonim ***** válasza:
2es rendszeresen takarítok én is
2022. nov. 2. 22:41
 8/19 Metionin ***** válasza:
93%
Nekem egy van legálisan, Róza a keresztespók lakik a befalazott erkélyen. Viszont a konyhában rendszeresen megjelennek a pókhálók de magukat a pókokat sosem látom.
2022. nov. 2. 22:53
 9/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a takaritason mulik. Amig lakasban eltem, elvetve volt pok, cserebe mondjuk volt sok poloska, amik a szunyoghalo ellenere is sokszor bejottek valahogy :D

Most kertes hazban elek, brutalisan sok pok van, termeszetesen mivel van gyerekem is, benti kutyam is, rendszeresen van takaritva, naponta porszivozas, stb, de megis rengeteg pok van. A hazba szerencsere csak kisebbek, de a haz oldalan kint tenyernyi meretu pokok is szoktak lenni, fu, attol teljesen kivagyok 😅

Szunyoghalo szinten van, poloska viszont meglepo modon egy sincs, pedig zoldebb kornyezetben elek most, mint anno a lakasnal.

2022. nov. 2. 22:56
 10/19 A kérdező kommentje:

9

Hol élsz te, ausztráliában? én "csak" 2-3 centis pókokat szoktam látni de már azoktól is feláll a hátamon a szőr. Ha meglátnék egy tenyérnyi méretű pókot, abban a pillanatban kapnék szívrohamot

2022. nov. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!