Panelben lakók, ti milyen gyakran szoktatok pókokkal találkozni a lakásban?
Szerintem ez nem a takaritason mulik. Amig lakasban eltem, elvetve volt pok, cserebe mondjuk volt sok poloska, amik a szunyoghalo ellenere is sokszor bejottek valahogy :D
Most kertes hazban elek, brutalisan sok pok van, termeszetesen mivel van gyerekem is, benti kutyam is, rendszeresen van takaritva, naponta porszivozas, stb, de megis rengeteg pok van. A hazba szerencsere csak kisebbek, de a haz oldalan kint tenyernyi meretu pokok is szoktak lenni, fu, attol teljesen kivagyok 😅
Szunyoghalo szinten van, poloska viszont meglepo modon egy sincs, pedig zoldebb kornyezetben elek most, mint anno a lakasnal.
9
Hol élsz te, ausztráliában? én "csak" 2-3 centis pókokat szoktam látni de már azoktól is feláll a hátamon a szőr. Ha meglátnék egy tenyérnyi méretű pókot, abban a pillanatban kapnék szívrohamot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!