Mire tippeltek, ez milyen bogár lehet?
Most valamiért benyúltam a nappali egyik polcos-üveges fa szekrényébe, és a kis csetreszek közt ott volt egy bogár. Sajnos nagyon fürge volt, nem tudtam lecsapni, meg jól megnézni sem. Fekete, hosszúkás testű bogár, kb. középméret. Se kaja, se nedvesség a közelben, a konyha is viszonylag távol, ezért a csótányt kizárnám. Bár nem volt még csótánnyal dolgom.
Van valami tippetek? Abban a szekrenyben kis csetreszek, pár kozmetikum van. Elkapni nem tudtam, fürgébb volt annál.

Esetleg nem ilyen bogár volt?
Gondolom, ha nyolcadikon élsz, akkor az panel. Láttam ilyen bogarat egy panelben, de igaz, hogy akinél voltam, földszinten lakik és kert van az ablak alatt. Meg elég sok ott a füves-virágos rész. És tényleg tud pattanni, illetve pattanó hangot is kiad.
Ha beírod a gugli képkeresőbe, hogy pattanóbogár, láthatod, hogy sok fajtája létezik.

Nem lehet, hogy Ezüstös pikkelyke? :)
Mondjuk ők főként a fürdőszobában szoktak megjelenni, de nekem egyszer volt a szoba falán is. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!