Épp most láttam egy lódarazsat (Szept.1) ezelőtt még sosem láttam élőben, de amikor megláttam egyből felismertem, össze sem hasonlítható egy átlagos darázzsal.. hosszú méret, széles potroh, és az a "sötét"naracs beütés.királynő volt?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 14:46
1/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem hogy királynő volt e mert tényleg hatalmas volt,de tudtommal ilyenkor már nem jönnek elő a királynők. Lehet én kérdezek hülyeséget,nem vagyok annyira tapasztalt ebben. Remélem valaki tud választ adni erre.. mert tényleg nagyon nagy volt,vagy egy "átlagos" lódarázs mérete is ilyen megdöbbentő?
2022. szept. 1. 14:47
2/4 anonim válasza:
Iskolakezdés van, gondolom elvitte beiratni a kaptárt a suliba, és gyerekek nélkül tartott épp haza vasalni....ha királynő volt.
A sima lódarázs elég nagy, 5-6 cm.
Van olyan is hogy Törös darázs, az is nagy, és hasonló.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg óriás-tőrösdarázs volt, azoknak a nősténye 5cm nagyságú is a lehet de nem agresszív sőt jámbor, persze kivéve ha kézzel el kapod.
4/4 anonim válasza:
A királynőt és a dolgozókat nem tudod megkülönböztetni....
Amúgy max 35mm-re nőnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!