Új felbukkanó darázsfaj?
Figyelt kérdés
egy szokatlan jelenséget figyeltem meg mostanában a kertünkben, udvaron. én úgy emlékszem tavaly nem voltak, de most megjelentek ilyen kicsi darazsak, nem hallatszik a zümmögésük, és irritálóan köröznek az ember körül ha leül, tehát csapdosásra nem nagyon állnak tovább, ez mi lehet? van a közelben valami fészek ahonnan járnak a fiatalok, vagy mi? "nagyokkal" sokkal ritkábban találkoztam mint ezekkel az irritáló picikkel amik most itt eluralkodtak nálunk. nem hiszem hogy zengőlégy mert teljesen darázs formája van, csak piciben2022. aug. 31. 20:06
2/5 A kérdező kommentje:
kecske miniben
2022. aug. 31. 20:23
3/5 anonim válasza:
Az a furán repülő mini kecskedarázs? Az csípett meg tegnap 😐
4/5 anonim válasza:
Rengeteg darázs van mindenhol. Majdnem minden ismerősöm küzd velük, hogy betelepedtek vhova a hazukba, hazuk köré.
5/5 anonim válasza:
végül is hazánkban csak kb 300 darázsfaj él :D
kép nélkül erről felesleges is beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!