Ha a szőnyeget kimosom kipusztulnak az ágyi poloskák belőle?
Figyelt kérdés
Nem viszem vissza a házba csak ha kidöglöttek belőle. Felgyújtani nem akarom mert drága volt.2022. aug. 29. 22:24
1/11 anonim válasza:
Akkor ezek nem is ágyi hanem szőnyegi poloskák.
Kizárt egyébként hogy csak a szőnyegben tanyáznak, sokkal inkább az ágyban és onnan potyogott le néhány.
Azaz hiába mosod ki a lakásban ott lesznek.
Ezt a szőnyeget meg előbb vidd ki, fújd be teljesen poloska irtó spray-vel, tekerd ha lehet kukászsákba/nejlonba és 1-5 nap múlva mosd.
2/11 anonim válasza:
Hetekig elélnek táplálék nélkül. Min 1 hónapig pecóztathatod a kertben...
3/11 anonim válasza:
léteznek erre szakemberek, magadnak selejtez jót ha nem házilag küszködsz.
Nem tudom merre laksz, de ők is vállalják. [link]
5/11 anonim válasza:
Sima vegyszerrel nem írthatóak ezt én is olvastam már.
6/11 anonim válasza:
Én is a szakemberre szavazok. A legtöbb városban van olyan, aki ki is jön a szőnyegért. És a telephelyen őrült alaposan kitisztítják, van gépük, habok, levegők, vízsugarak, minden jó. Amit lehet, azt kiszednek a szőnyegből, sztem a poloska sem tud ott megmaradni, megy a csatornába. Rengeteg vizet használnak.
7/11 anonim válasza:
60 fokon pusztulnak el. Szerezz gőztisztítót és azzal nyomasd végig mindkét oldalon.
Csak szólok.... a poloska nem a szőnyegben lakik első sorban, hanem az ágyban, majd annak közelében 1-másfél méterre.
8/11 Darius- válasza:
Nálam még nem voltak szerencsére, de nem a szőnyeg a gond. Minden kis résben megbújnak bárhol a szobában, parketta alatt is. Legtöbben ezt szakemberekkel oldják meg
9/11 anonim válasza:
Nekünk, hála Istennek, csak poloskagyanú volt, akkor utánanéztem a dolgoknak. Az a baj, hogy ezek a kis dögök az ágyrács és ágyszerkezet apró réseiben is elbújnak, tehát nemigen lehet megúszni a szakembert.
10/11 anonim válasza:
Nálunk tavaly voltak. Először próbáltuk önerőből kiirtani őket, de az nem működik, tényleg szakember kell. Nem a szőnyeg a fő gond, az ágyban a matrac alatt, az ágykeret, ágyrács réseiben tanyáznak elsősorban. Hívj szakembert, ő mindent lekezel, sokszor elég egy irtás is ahhoz, hogy kipusztuljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!